ПрАТ "ЕІ Ґруппе"

Код за ЄДРПОУ: 41281116
Телефон: +38 0432 56-02-63
e-mail: office@ersteinvest.com
Юридична адреса: 21027, м. Вінниця, вул. Костянтина Василенка, 20
 
Дата розміщення: 08.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

2) Інформація про посадових осіб емітента

1. Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента

1) посада* Директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Черевко Петро Андрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1952
5) освіта** вища, Київський iнститут народного господарства, 1979 р., Фiнанси та кредит, економiст
6) стаж роботи (років)** 50
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Останнi 5 рокiв обiймає посаду радника директора КТ "Бiзнес Гарант" З 10.04.2017 року Голова Правлiння-Президент Компанiї ПрАТ «ЕI Ґруппе». З 27.04.2018 року Директор ПрАТ "ЕI Ґруппе".
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2018, безстроково
9) опис Директор Товариства: - без довiреностi та будь-яких iнших додаткових повноважень представляє iнтереси Товариства та вчиняє вiд його iменi юридичнi та фактичнi дiї як на територiї України так i за її межами; - вiдкриває та закриває рахунки у банкiвських установах; - пiдписує (видає) довiреностi, пiдписує (укладає) будь-якi договори (контракти, угоди, правочини), в тому числi поставки, оренди, застави (iпотечнi договори), пiдряду, купiвлi-продажу, кредитнi договори та iншi, та пiдписує iншi документи вiд iменi Товариства, рiшення про укладання (видачу) яких, прийнято уповноваженим органом Товариства в межах його компетенцiї вiдповiдно до положень цього Статуту; - органiзовує ведення бухгалтерського облiку та звiтностi Товариства; - призначає керiвникiв фiлiй та представництв Товариства; - визначає умови оплати працi посадових осiб фiлiй та представництв Товариства; - розпоряджається коштами та майном Товариства в межах, визначених Статутом, рiшенням загальних зборiв та наглядової ради; - в межах своєї компетенцiї видає накази i дає вказiвки, обов'язковi для виконання всiма працiвниками Товариства; - укладає та виконує колективний договiр; - призначає та вiдкликає осiб, якi беруть участь у колективних переговорах як представники директора; - надає наглядовiй радi iнформацiю стосовно правочинiв, у вчиненi яких є заiнтересованiсть; - здiйснює iншi функцiї та виконує iншi дiї, якi необхiднi для забезпечення нормальної роботи Товариства, згiдно з чинним законодавством. Останнi 5 рокiв обiймає посаду радника директора КТ "Бiзнес Гарант" (21036, м.Вiнниця, вул.ПИСАРЕВА,4, кв.26). З 10.04.2017 року Голова Правлiння-Президент Компанiї ПрАТ «ЕI Ґруппе». Посадова особа не обiймає посади на будь-яких iнших пiдприємствах. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Вiдповiдно до рiшення Наглядової ради (Протокол № 6 засiдання Наглядової ради вiд 27.04.2018р.) Черевко Петро Андрiйович обраний на посаду Директора ПрАТ «ЕI Ґруппе» безстроково. Акцiями не володiє. Крiм заробiтної плати встановленої штатним розкладом (42000 грн за рiк), iнших винагород та доходiв, в тому числi в натуральнiй формi не отримує.


1) посада* Голова Наглядової ради, незалежний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Свистович Григорiй Михайлович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1948
5) освіта** вища, Львiвська лiсо-технiчна академiя, 1977 р.- iнженерно-технологiчний факультет, 1982 р. - iнженерно-економiчний факультет
6) стаж роботи (років)** 49
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Останнi 5 рокiв президент ПрАТ "АК "Альфа"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2018, 3 роки
9) опис Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Голова Наглядової ради органiзує її роботу, скликає засiдання Наглядової ради, головує на них, вiдкриває Загальнi збори, органiзовує обрання секретаря Загальних зборiв, здiйснює iншi повноваження, якi передбаченi Статутом та Положенням про Наглядову Раду. Останнi 5 рокiв президент ПрАТ "АК "Альфа", код ЄДРПОУ 22379678 (79053, м.Львiв, вул.ВОЛОДИМИРА ВЕЛИКОГО,50) Загальний стаж роботи 49 рокiв. Вiдповiдно до рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «ЕI Ґруппе» вiд 27.04.2018р. (Протокол № 3 загальних зборiв вiд 27.04.2018р.) та рiшення Наглядової ради (Протокол № 5 засiдання Наглядової ради вiд 27.04.2018р.) Свистович Григорiй Михайлович обраний на посаду голови Наглядової ради (незалежного директора) ПрАТ «ЕI Ґруппе» строком на 3 роки. Часткою у статутному капiталi не володiє. Протягом звiтного року винагород та доходiв, в тому числi в натуральнiй формi, за виконання обо"язкiв голови наглядової ради не отримував.


1) посада* Член Наглядової Ради, незалежний директор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Iльчук Ольга Василiвна
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1963
5) освіта** вища, Вiнницький педунiверситет, 1984 р. за фахом викладач рос. мови та лiтератури, спецiальнiсть рос. мова та лiтература. Київський державний унiверситет iм.Т.Шевченка, 1998 р. за фахом юрист, спецiальнiсть правознавство.
6) стаж роботи (років)** 30
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Останнi 5 рокiв самозайнята особа.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2018, 3 роки
9) опис Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Приймає участь в засiданнях Наглядової ради, в органiзацiї її роботи та спiлкуваннi з акцiонерами. Здiйснює iншi повноваження, передбаченi статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Останнi 5 рокiв самозайнята особа. Є членом Вiнницької обласної колегiї адвокатiв, свiдоцтво про право на заняття адвокатською дiяльнiстю вiд 22.06.2001 р. №338. Загальний стаж роботи 30 рокiв. Вiдповiдно до рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «ЕI Ґруппе» вiд 27.04.2018р. (Протокол № 3 загальних зборiв вiд 27.04.2018 р.) Iльчук Ольга Василiвна обрана на посаду члена Наглядової ради (незалежного директора) ПрАТ «ЕI Ґруппе» строком на 3 роки. Часткою у статутному капiталi не володiє. Протягом звiтного року винагород та доходiв, в тому числi в натуральнiй формi, за виконання обо"язкiв члена наглядової ради не отримувала.


1) посада* Член Наглядової Ради, акцiонер
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Черевко Вiктор Андрiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1955
5) освіта** вища, Вiнницький педiнститут, 1976 р., вчитель музики
6) стаж роботи (років)** 43
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
Останнi 5 рокiв викладач Вiнницького гуманiтарно-педагогiчного коледжу.
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2018, 3 роки
9) опис Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Приймає участь в засiданнях Наглядової ради, в органiзацiї її роботи та спiлкуванню з акцiонерами. Здiйснює iншi повноваження, передбаченi статутом товариства та положенням про Наглядову раду. Вiдповiдно до рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «ЕI Ґруппе» вiд 27.04.2018р. (Протокол № 3 загальних зборiв вiд 27.04.2018р.) Черевко Вiктор Андрiйович обраний на посаду члена Наглядової ради ПрАТ «ЕI Ґруппе» строком на 3 роки. Останнi 5 рокiв викладач Вiнницького гуманiтарно-педагогiчного коледжу. З 26.09.2016 р. за сумiсництвом займає посаду директора приватного пiдприємства "ВIП Бiзнес" ( 21050, м.Вiнниця, вул.ВИЗВОЛЕННЯ,2). Загальний стаж роботи 43 роки. Протягом звiтного року винагород та доходiв, в тому числi в натуральнiй формi, за виконання обо"язкiв члена наглядової ради не отримував.


1) посада* Ревiзор
2) прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Шульга Вячеслав Анатолiйович
3) ідентифікаційний код юридичної особи д/н
4) рік народження** 1980
5) освіта** вища, Вiнницький державний аграрний унiверсите, 2002 р., за фахом менеджер-економiст, спецiальнiсть менеджмент органiзацiй
6) стаж роботи (років)** 16
7) найменування підприємства, ідентифікаційний код юридичної особи та посада, яку займав**
 
 
2013 - 07.2015 р.р. - ОУ ГУ ДФС у Вiнницькiй обл., старший iнспектор з ОД 07.2015 - 10.2016 р.р. - ОУ ГУ ДФС у Донецькiй обл., старший оперуповноважений з ОВС 10.2016 - 11.2016 р.р. - ОУ ГУ ДФС у Вiнницькiй обл., старший оперуповноважений з ОВС З 11.2016 р. по теперiшнiй час заступник директора КТ "Бiзнес Гарант"
8) Дата набуття повноважень та термін, на який обрано (призначено) 27.04.2018, 3 роки
9) опис Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини не має. Права та обов'язки ревiзора визначаються законодавством, Статутом та договором. При здiйсненнi перевiрки фiнансово-господарською дiяльнiстю Товариства ревiзор перевiряє: 1) достовiрнiсть даних, якi мiстяться у рiчнiй фiнансовiй звiтностi Товариства; 2) вiдповiднiсть ведення бухгалтерського, податкового, статистичного облiку та звiтностi вiдповiдним нормативним документам; 3) своєчаснiсть i правильнiсть вiдображення у бухгалтерському облiку всiх фiнансових операцiй вiдповiдно до встановлених правил та порядку; 4) дотримання директором Товариства наданих йому повноважень щодо розпорядження майном Товариства, укладання правочинiв та проведення фiнансових операцiй вiд iменi Товариства; 5) своєчаснiсть та правильнiсть здiйснення розрахункiв за зобов'язаннями Товариства; 6) використання коштiв резервного та iнших фондiв Товариства; 7) правильнiсть нарахування та виплати дивiдендiв; 8) дотримання порядку оплати акцiй Товариства; 9) фiнансовий стан Товариства, рiвень його платоспроможностi, лiквiдностi активiв, спiввiдношення власних та позичкових коштiв. Ревiзор вiдповiдно до покладених на нього завдань проводить перевiрку фiнансово-господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року. За пiдсумками перевiрки фiнансово - господарської дiяльностi Товариства за результатами фiнансового року ревiзор готує висновок, в якому мiститься iнформацiя про: 1) пiдтвердження достовiрностi та повноти даних фiнансової звiтностi за вiдповiдний перiод; 2) факти порушення законодавства пiд час провадження фiнансово - господарської дiяльностi, а також встановлення порядку ведення бухгалтерського облiку та подання звiтностi. Ревiзор доповiдає про результати проведеної перевiрки фiнансово - господарської дiяльностi Товариства загальним зборам. За виконання обов'язкiв Ревiзiора винагорода, в тому числi в натуральнiй формi, не отримана. З 11.2016 р. по теперiшнiй час заступник директора КТ "Бiзнес Гарант" (21036, м.Вiнниця, вул.ПИСАРЕВА,4, кв.26). Загальний стаж роботи 16 рокiв. Вiдповiдно до рiшення загальних зборiв акцiонерiв ПрАТ «ЕI Ґруппе» вiд 27.04.2018р. (Протокол №3 загальних зборiв вiд 27.04.2018р.) Шульга Вячеслав Анатолiйович обраний на посаду Ревiзора ПрАТ «ЕI Ґруппе» строком на 3 роки. Часткою у статутному капiталi не володiє.


___________

* Якщо інформація розкривається стосовно членів наглядової ради, додатково зазначається, чи є посадова особа акціонером, представником акціонера, представником групи акціонерів, незалежним директором.

** Заповнюється щодо фізичних осіб.

2. Інформація про володіння посадовими особами емітента акціями емітента

Посада Прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Ідентифікаційний код юридичної особи Кількість акцій (шт.) Від загальної кількості акцій (у відсотках) Кількість за видами акцій
прості іменні привілейовані іменні
1 2 3 4 5 6 7
Голова Правлiння-Президент Компанiї Черевко Петро Андрiйовичд/н0000
Голова Наглядової ради, незалежний директорСвистович Григорiй Михайловичд/н0000
Член Наглядової ради, незалежний директорIльчук Ольга Василiвнад/н0000
Член Наглядової радиЧеревко Вiктор Андрiйовичд/н1110
РевiзорШульга Вячеслав Анатолiйовичд/н0000
Усього 1 1 1 0